• Poredak Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja 2023.

Poziv na učlanjenje u Sung7 i registraciju pri HSDP-u

Dragi sumještani, dragi prijatelji sporta iz svih krajeva RH i šire,
Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite našem timu i registrirate se za Sung7 pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja u sezoni 2022.
Što Vam možemo ponuditi? Uz dobru atmosferu i uživanje u ljepoti daljinskog plivanja, nudimo vam mogućnost besplatne registracije za naš klub te oslobođenje od plaćanja startnina na utrkama u organizaciji naše udruge.
Utrke na koje se ova ponuda odnosi su: Plivački maraton Sveti Ante 3000 m – 2. Kolo Dalmatinskog kupa, Plivački maraton „Podstrana – Sung7“ 7500 m – CRO CUP i PH te Plivački maraton „Kroz Podstranu – Memorijal hrvatskih branitelja Općine Podstrana „ 4200 m – 8. Kolo Dalmatinskog kupa. Ukoliko budemo mogli formirati štafetu za nastup na Otvorenom prvenstvu Splitsko-dalmatinske županije u štafetnom plivanju na otvorenim vodama – PH, i ta utrka bi bila uključena.
Želja nam je dostojno prezentirati našu Udrugu i našu Općinu te se nadamo da ćete nam se pridružiti i da ćemo zajedno tu želju ostvariti.
Budi dio Sung7 i zajedno uživajmo u ljetu na najljepšoj obali na svijetu
Javiti nam se možete u inbox Facebook stranice, na mail info@sung7.hr ili na mobitel našeg predsjednika Velimira +385 98 194 0281

Bookmark the permalink.

Comments are closed.