• Poredak Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja 2023.

Rezultati 3. Plivačkog maratona Sveti Ante

Danas smo na plaži ispred Restorana Jure po treći put održali Plivački maraton Sveti Ante. U sklopu natjecanja održane su četiri utrke i to dječje na 100 i 200 m, rekreativna na 1250 m te Dalmatinski kup daljinskog plivanja 2500 m.

Pobjednici glavne utrke su Petar Matić (Triatlon klub Split) i Domina Žure (KDP POŠK) koji su slavili i prošlog tjedna na Baćinskoj jegulji te su se učvrstili u vodstvu ovogodišnjeg Dalmatinskog kupa daljinskog plivanja. Druga mjesta pripala su Toniju Pavičiću-Donkiću (Faros Sport) i Dora Komić (PK POŠK), dok su do trećeg mjesta doplivali članovi KDP Donat Domagoj Boroša i Alla Romanenkova.

U utrci na 1250 m nastupile su dvije plivačie te je Lea Čaleta zauzela prvo mjesto, a Monika Straka drugo. Kod plivača je pobjedio Duje Pavić (PK Jadran) ispred Marka Tokića (bez kluba) i Krešimira Boškovića.

U utci djevojčica na 100 m prva tri mjesta zauzele su Maria Belousova (PK Jug), Lana Šušnjara (Sung7) i Anna Belousova (PK Jug). Kod dječaka na 200 m pobjedio je Vasily Belousov ispred Marka Marića Banje.

Na natjecanju su nastupili članovi: Sportske udruge Nova generacija 7, KDP Nova generacija 7, KDP Donat, KDP POŠK, KDP Zadar, KDP Split, KDP Vinišće, KDP Silba, Triatlon kluba Split, Triatlon kluba Dubrovnik i Faros Sporta.

Potpune rezultate možet vidjeti u nastavku:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.